.:: Malaysia EO Privert Server ::.
 
Makhluk-OnlineHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Notice: Sila Download Patch IP.exe...Server Buka Dengan Ip Baru..
Server Online!!!...Event Terbaru!!...Map Hadesland Telah Dibuka...Dapatkan Telur Makhluk Yang Terkini...Jangan Lepaskan Peluang Ini...Sertailah Sekarang!!

Share | 
 

 HOME > music > song

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: HOME > music > song   Mon Jan 11, 2010 11:51 pm

aku rasa x brapa sesuai la lagu yg mathemathic ltak tuh ..

x pon ltak lagu duta jin online o-two pasal makhluk online sama je dgn diorang ( language/bahasa)

aku sarankan lagu Doa pasal dia ada tapak kaki masa awal2 , and music dia boleh jadi permulaan pasal dia muncul tiba2 .. pastu lirik dia ada perkataan " Tertewas kerna terleka "

lebih kurang " hilang tumpuan, kena pk la jawabnya " padan kan dgn game nih ??

lol! lol!
Back to top Go down
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: HOME > music > song   Tue Jan 12, 2010 12:18 am

XxRealTheWarxX wrote:
aku rasa x brapa sesuai la lagu yg mathemathic ltak tuh ..

x pon ltak lagu duta jin online o-two pasal makhluk online sama je dgn diorang ( language/bahasa)

aku sarankan lagu Doa pasal dia ada tapak kaki masa awal2 , and music dia boleh jadi permulaan pasal dia muncul tiba2 .. pastu lirik dia ada perkataan " Tertewas kerna terleka "

lebih kurang " hilang tumpuan, kena pk la jawabnya " padan kan dgn game nih ??

lol! lol!

Salam Dan Hai...

Ko ade band Boleh reka lagu ker...
klu boleh reka lagu makhluk online satu..
nak letak lam forum ni..

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
Guest
Guest



PostSubject: Re: HOME > music > song   Tue Jan 12, 2010 12:19 am

MatriX wrote:
XxRealTheWarxX wrote:
aku rasa x brapa sesuai la lagu yg mathemathic ltak tuh ..

x pon ltak lagu duta jin online o-two pasal makhluk online sama je dgn diorang ( language/bahasa)

aku sarankan lagu Doa pasal dia ada tapak kaki masa awal2 , and music dia boleh jadi permulaan pasal dia muncul tiba2 .. pastu lirik dia ada perkataan " Tertewas kerna terleka "

lebih kurang " hilang tumpuan, kena pk la jawabnya " padan kan dgn game nih ??

lol! lol!

Salam Dan Hai...

Ko ade band Boleh reka lagu ker...
klu boleh reka lagu makhluk online satu..
nak letak lam forum ni..

aku ni 14 tahun la mna nk ada band ..
letak je lagu doa tu sementara nk cari lagu yg padan
Back to top Go down
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: HOME > music > song   Tue Jan 12, 2010 12:37 am

XxRealTheWarxX wrote:

aku ni 14 tahun la mna nk ada band ..
letak je lagu doa tu sementara nk cari lagu yg padan

Lol..bg lah link die kat aq....

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
Guest
Guest



PostSubject: Re: HOME > music > song   Tue Jan 12, 2010 12:41 am

MatriX wrote:
XxRealTheWarxX wrote:

aku ni 14 tahun la mna nk ada band ..
letak je lagu doa tu sementara nk cari lagu yg padan

Lol..bg lah link die kat aq....

adeh tu pon kena kasi ke ??

huhu org kasi idea , yg ni kasi lagu ..

ish3 .. 4shared.com/file/186071302/957ffedc/O-Two_-_Doa.html
Back to top Go down
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: HOME > music > song   Tue Jan 12, 2010 9:30 am

bro..link embe die ape?
ko bg kat aq link download...
aq nak letak mcm mane?

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
Guest
Guest



PostSubject: Re: HOME > music > song   Tue Jan 12, 2010 3:40 pm

MatriX wrote:
bro..link embe die ape?
ko bg kat aq link download...
aq nak letak mcm mane?

download la dlu .. pastu ko upload la kat mixpod.com ke kat mne2 yang pkai mp3 song
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: HOME > music > song   Wed Jan 13, 2010 9:22 am

cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
rajagagak
Game Helper[GH]
Game Helper[GH]
avatar

Posts : 21
Get Thanx : 1
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: HOME > music > song   Sat Jan 16, 2010 7:02 pm

Best Ker lagu Tu...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: HOME > music > song   Sat Jan 16, 2010 8:14 pm

klau x cba mna nk tau
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: HOME > music > song   

Back to top Go down
 
HOME > music > song
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Makhluk Online :: Masalah Dalam Forum-
Jump to: