.:: Malaysia EO Privert Server ::.
 
Makhluk-OnlineHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Notice: Sila Download Patch IP.exe...Server Buka Dengan Ip Baru..
Server Online!!!...Event Terbaru!!...Map Hadesland Telah Dibuka...Dapatkan Telur Makhluk Yang Terkini...Jangan Lepaskan Peluang Ini...Sertailah Sekarang!!

Share | 
 

 patch bahasa melayu

Go down 
AuthorMessage
dimension1
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Posts : 2
Get Thanx : 0
Join date : 07/01/2010

PostSubject: patch bahasa melayu   Fri Jan 08, 2010 10:30 am

gm boleh buatkan tak patch bahasa melayu . saya tidak dapat memahami apa yang di tulis oleh sistem selepas membunuh monster. bukan bahasa ingeris. tak tau bahasa apa . saya harap cadangan untuk patch bahasa melayu ini di pertimbangkan secepat mungkin afro afro afro afro Very Happy
Back to top Go down
View user profile
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: patch bahasa melayu   Fri Jan 08, 2010 12:05 pm

dimension1 wrote:
gm boleh buatkan tak patch bahasa melayu . saya tidak dapat memahami apa yang di tulis oleh sistem selepas membunuh monster. bukan bahasa ingeris. tak tau bahasa apa . saya harap cadangan untuk patch bahasa melayu ini di pertimbangkan secepat mungkin afro afro afro afro Very Happy

Salam Dan Hai..
GM Pon Pening dengan Bahasa Tu...
nak translate pon susah..
saya akan translate Sikit2..

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
Guest
Guest



PostSubject: Re: patch bahasa melayu   Fri Jan 08, 2010 10:47 pm

juz copy dari jin online ..

untuk tempatnya .. i will tell ..

untuk biasa ( default )

pergi ke C:/ProgramFiles/Jin/ini

cari notepad yang bernama

StrRes

then paste kat makhluk online directory yg sama jugak ( folder ini )

kalau ditanya apa2 .. tekan Yes To All ..
Back to top Go down
wadepak95
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Posts : 1
Get Thanx : 0
Join date : 12/01/2010

PostSubject: reg   Tue Jan 12, 2010 8:39 pm

wess korang sume men jo tun ali x??
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: patch bahasa melayu   Tue Jan 12, 2010 8:46 pm

wadepak95 wrote:
wess korang sume men jo tun ali x??

harap x keluar topic ..

B~T~T ( Back To Topic )
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: patch bahasa melayu   

Back to top Go down
 
patch bahasa melayu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Makhluk Online :: Pertanyaan Server MakhlukOnline-
Jump to: