.:: Malaysia EO Privert Server ::.
 
Makhluk-OnlineHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Notice: Sila Download Patch IP.exe...Server Buka Dengan Ip Baru..
Server Online!!!...Event Terbaru!!...Map Hadesland Telah Dibuka...Dapatkan Telur Makhluk Yang Terkini...Jangan Lepaskan Peluang Ini...Sertailah Sekarang!!

Share | 
 

 file apa yg hilang??

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 10:23 am

xpe lah hari ni xyah main lagi,kena download balik Mad tengok malam lah lvling ngan rajasulo Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 10:39 am

faridah wrote:
xpe lah hari ni xyah main lagi,kena download balik Mad tengok malam lah lvling ngan rajasulo Evil or Very Mad

Salam Dan Hai...

tu file c3.Dnp ngan File map ko rosak..
mungkin ade crash semasa kamu download nya..

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 10:47 am

tolong buat kejap malas nak download,kalau 2jam ok la ni 15 jam sekali download..
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 4:49 pm

faridah wrote:
tolong buat kejap malas nak download,kalau 2jam ok la ni 15 jam sekali download..

Salam Dan Hai..
File c3.dnp 200mb...klu download...same jer..

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 4:58 pm

yerlah search kat google tadi tengok2 file dia besar gak..
tapi tengah download client acmme ni lagi 3jam siap la.. bounce
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 5:53 pm

client ku download 1 setengah jam je ..

tapi ku ada problem dgn castle .. beli boleh .. tapi nk bina x dpt .. aku rasa ada file missing pasal ku guna jin online punya .. pastu aku guna patch ni .. kot dia ilang
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:04 pm

gerammmmmmmmmmmmmmmmmnya lagi 1jam30 nak siap download adik tutup suiz plak No No
nampak nya esok gak dapat main Basketball
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:05 pm

faridah wrote:
gerammmmmmmmmmmmmmmmmnya lagi 1jam30 nak siap download adik tutup suiz plak No No
nampak nya esok gak dapat main Basketball

pkai je file jin .. kan sng ..
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:08 pm

masalahnya xleh nak copy..ada virus sekat....
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:10 pm

faridah wrote:
masalahnya xleh nak copy..ada virus sekat....

antivir kot .. kalau lagi mudah ada setup jin , juz install .. tapi directory tempat lain punya ..

PS : apa error tuh ?
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:12 pm

dah delete setup client dia...ingat nak format la bc masuk window7 plak alien
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:13 pm

faridah wrote:
dah delete setup client dia...ingat nak format la bc masuk window7 plak alien

kalau direct lambat .. tapi kalau torrent ?? laju x download ?

PS : 15 jam tu internet ape tuh ?? lamo gilo
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:15 pm

biasa lah line kat kg,pakai IDM kalau big torrent 3hari la cyclops
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:17 pm

faridah wrote:
biasa lah line kat kg,pakai IDM kalau big torrent 3hari la cyclops

huhu susah le gitu ..

PS : ltak dlm pendrive la setup2 tuh .. beli 8 GB punya ..

btw .. saya x lvling lagi .. so boleh tunggu u untuk besok
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:19 pm

pendrive dan ada baru jer format 2-3hari lepas ada virus kido...
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 6:35 pm

faridah wrote:
pendrive dan ada baru jer format 2-3hari lepas ada virus kido...

so mmg x de cara len le .. huhu ..
Back to top Go down
rajagagak
Game Helper[GH]
Game Helper[GH]
avatar

Posts : 21
Get Thanx : 1
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 7:29 pm

faridah wrote:
biasa lah line kat kg,pakai IDM kalau big torrent 3hari la cyclops

Klu guna software tu slamat skit...klu tershutdown komputer ker tertutup ker..boleh sambung download balik....
Back to top Go down
View user profile
rajagagak
Game Helper[GH]
Game Helper[GH]
avatar

Posts : 21
Get Thanx : 1
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 7:31 pm

XxRealTheWarxX wrote:
client ku download 1 setengah jam je ..

tapi ku ada problem dgn castle .. beli boleh .. tapi nk bina x dpt .. aku rasa ada file missing pasal ku guna jin online punya .. pastu aku guna patch ni .. kot dia ilang

Bukan X boleh nak beli..
klu bina kene gune 2m jer..
klu nak beli 30m atau 20m rase nyer...
aku pon dah lupa...
Back to top Go down
View user profile
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 8:11 pm

rajagagak wrote:
faridah wrote:
biasa lah line kat kg,pakai IDM kalau big torrent 3hari la cyclops

Klu guna software tu slamat skit...klu tershutdown komputer ker tertutup ker..boleh sambung download balik....
i pakai Deep Freeze la kalau download citer pon xtutup pc... alien 3hari 3hari la xtutup..
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 10:00 pm

rajagagak wrote:
XxRealTheWarxX wrote:
client ku download 1 setengah jam je ..

tapi ku ada problem dgn castle .. beli boleh .. tapi nk bina x dpt .. aku rasa ada file missing pasal ku guna jin online punya .. pastu aku guna patch ni .. kot dia ilang

Bukan X boleh nak beli..
klu bina kene gune 2m jer..
klu nak beli 30m atau 20m rase nyer...
aku pon dah lupa...

try g tgk lorong castle .. aku dh beli dari awal sampai abis ..

yg problemnya aku x leh bina .. tu saja ..

2m .. 200 log .. dh complete ..

cuma bila kita tekan .. x de error apa2 .. tapi x ada apa yang berlaku ...

that's the thing
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 10:55 pm

XxRealTheWarxX wrote:
rajagagak wrote:
XxRealTheWarxX wrote:
client ku download 1 setengah jam je ..

tapi ku ada problem dgn castle .. beli boleh .. tapi nk bina x dpt .. aku rasa ada file missing pasal ku guna jin online punya .. pastu aku guna patch ni .. kot dia ilang

Bukan X boleh nak beli..
klu bina kene gune 2m jer..
klu nak beli 30m atau 20m rase nyer...
aku pon dah lupa...

try g tgk lorong castle .. aku dh beli dari awal sampai abis ..

yg problemnya aku x leh bina .. tu saja ..

2m .. 200 log .. dh complete ..

cuma bila kita tekan .. x de error apa2 .. tapi x ada apa yang berlaku ...

that's the thing
biasalah mula2 banyak ralat, sabar maktrik akan cari semua itu...
server off 1jam ke ni??baru siap download nak up lvl skit ni..
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 10:57 pm

faridah wrote:
XxRealTheWarxX wrote:
rajagagak wrote:
XxRealTheWarxX wrote:
client ku download 1 setengah jam je ..

tapi ku ada problem dgn castle .. beli boleh .. tapi nk bina x dpt .. aku rasa ada file missing pasal ku guna jin online punya .. pastu aku guna patch ni .. kot dia ilang

Bukan X boleh nak beli..
klu bina kene gune 2m jer..
klu nak beli 30m atau 20m rase nyer...
aku pon dah lupa...

try g tgk lorong castle .. aku dh beli dari awal sampai abis ..

yg problemnya aku x leh bina .. tu saja ..

2m .. 200 log .. dh complete ..

cuma bila kita tekan .. x de error apa2 .. tapi x ada apa yang berlaku ...

that's the thing
biasalah mula2 banyak ralat, sabar maktrik akan cari semua itu...
server off 1jam ke ni??baru siap download nak up lvl skit ni..

x yg saya cuma nk tau ..

adakah org lain jadi seperti saya atau cuma sya seorang ?? itu saja jawapannya ..

PS : abis maintenance kita g cata .. sambil2 tu chat ngan awek..huhu
Back to top Go down
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Sun Jan 03, 2010 11:40 pm

lambatnya xsabar dah nak main..
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Mon Jan 04, 2010 12:26 am

XxRealTheWarxX wrote:

x yg saya cuma nk tau ..

adakah org lain jadi seperti saya atau cuma sya seorang ?? itu saja jawapannya ..

PS : abis maintenance kita g cata .. sambil2 tu chat ngan awek..huhu

Salam Dan Hai..

Pekara Ini Pernah Berlaku...
Tp kebanyakan Player Yang baru tidak tahu...
bagaimana untuk membeli castel
untuk membinanya anda perlu ada 2m dan 200log
lepas tu kali kedua kene ada 30m gold..

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
faridah
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 58
Get Thanx : 2
Join date : 02/01/2010
Age : 30
Location : Depan Kamu

PostSubject: Re: file apa yg hilang??   Mon Jan 04, 2010 11:39 am

tu la si rajosulo ni habis dia nak sapu,beli satu cukup lah...
buat apa banyak..kalau berbini 4pon biar la duduk serumah Laughing
Back to top Go down
View user profile http://gamesfaridah.webs.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: file apa yg hilang??   

Back to top Go down
 
file apa yg hilang??
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Makhluk Online :: Gambar Makhluk Online-
Jump to: