.:: Malaysia EO Privert Server ::.
 
Makhluk-OnlineHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Notice: Sila Download Patch IP.exe...Server Buka Dengan Ip Baru..
Server Online!!!...Event Terbaru!!...Map Hadesland Telah Dibuka...Dapatkan Telur Makhluk Yang Terkini...Jangan Lepaskan Peluang Ini...Sertailah Sekarang!!

Share | 
 

 kepada [PM]..

Go down 
AuthorMessage
ninja_boyz89
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 26
Get Thanx : 0
Join date : 20/03/2010
Age : 21
Location : Kuala Terengganu

PostSubject: kepada [PM]..   Fri Jun 11, 2010 11:41 am

kat visitor lam forum tu jgnlah letak bendera israel... lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: kepada [PM]..   Sat Jun 12, 2010 11:40 am

ninja_boyz89 wrote:
kat visitor lam forum tu jgnlah letak bendera israel... lol! lol!
Salam Dan Hai...

Tu bukan aku yang letak..ayoyoyo..
yer auto...negara mana yang tngok mesti masuk nyer...
dah x leh nok buang...huk2

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
udin94
Ahli Biasa
Ahli Biasa
avatar

Posts : 9
Get Thanx : 0
Join date : 26/02/2010

PostSubject: Re: kepada [PM]..   Sun Jun 13, 2010 2:21 am

perhatian ....

kepada GM maaf ya ...sejak restart server pada 3 hari lepas ...uniXO yg saya kumpul hilang sebanyak 500....
dah star jin saya turun <banisher>55* turun ke 46* <badak biru> turun 5*

harap maklum


#16udin#16
Back to top Go down
View user profile
Joseph
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 22
Get Thanx : 1
Join date : 03/01/2010

PostSubject: Re: kepada [PM]..   Tue Jun 15, 2010 6:37 pm

salam...........

kpd [PM] dgn [GM] ... server makhluk online ini ok tak?
kenapa ID saya rasa cm pelik cikit.... Kejap Kuat pastu x kuat polak....
tolong [PM] n [GM] saya dh donate berapa byk dlm server ini .. kepuasan main game ini rasa tak seronok
bila aku donate htr msg tak di lyn kenapa [PM]? Eventtopup paling byk tu dh lama aku tggu tp tak ada polak..
apa kes ini PM? aku main server kau pun donate ... kalau org yg x donate kau lyn polak...
mn jnji kau kata nak bt line trs xnk pakai no hamachi....
[PM]/[GM] korg pikir2 balik eh bincang balik...

aku tak puas hati pot aku lwn pot rendah ... aku ada bt kajian aku pk id noob pk 10 kali x mampos tu aku pelik... kenapa [PM] ? klo korg xnk kasi aku main server ini boleh ... tp aku nk mintak balik duit aku...
nak jual jin kt laman web tak boleh apa masalah [PM]/[GM] saya donate.... klo x boleh jual saya kena mintak balik duit saya kt [PM] la id saya kasi [PM] cmne [PM] setuju.....
Back to top Go down
View user profile
amirul304
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Posts : 4
Get Thanx : 1
Join date : 05/01/2010

PostSubject: Re: kepada [PM]..   Tue Jun 15, 2010 8:18 pm

relek la JosepH [PM] bukan x nk layan ko..mane tahu mase ko nk mssj ngan dye...dye ade kerje bnyk kot..

sabar ye....jgn la camtu joseph.. Wink ...
ko paling kuat lam server terengganu nie x kan putus ase camtu je.
ko kan kwn lame aku..
Back to top Go down
View user profile
Joseph
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 22
Get Thanx : 1
Join date : 03/01/2010

PostSubject: Re: kepada [PM]..   Wed Jun 16, 2010 6:47 pm

amirul304 wrote:
relek la JosepH [PM] bukan x nk layan ko..mane tahu mase ko nk mssj ngan dye...dye ade kerje bnyk kot..

sabar ye....jgn la camtu joseph.. Wink ...
ko paling kuat lam server terengganu nie x kan putus ase camtu je.
ko kan kwn lame aku..


Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Back to top Go down
View user profile
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: kepada [PM]..   Sun Jun 20, 2010 1:02 pm

Joseph wrote:
salam...........

kpd [PM] dgn [GM] ... server makhluk online ini ok tak?
kenapa ID saya rasa cm pelik cikit.... Kejap Kuat pastu x kuat polak....
tolong [PM] n [GM] saya dh donate berapa byk dlm server ini .. kepuasan main game ini rasa tak seronok
bila aku donate htr msg tak di lyn kenapa [PM]? Eventtopup paling byk tu dh lama aku tggu tp tak ada polak..
apa kes ini PM? aku main server kau pun donate ... kalau org yg x donate kau lyn polak...
mn jnji kau kata nak bt line trs xnk pakai no hamachi....
[PM]/[GM] korg pikir2 balik eh bincang balik...

aku tak puas hati pot aku lwn pot rendah ... aku ada bt kajian aku pk id noob pk 10 kali x mampos tu aku pelik... kenapa [PM] ? klo korg xnk kasi aku main server ini boleh ... tp aku nk mintak balik duit aku...
nak jual jin kt laman web tak boleh apa masalah [PM]/[GM] saya donate.... klo x boleh jual saya kena mintak balik duit saya kt [PM] la id saya kasi [PM] cmne [PM] setuju.....

salam dan hai..

Skarang ni saya sedang belajar,jadi bnyak assiment yg kene buat dan ade yg ter tunggak kerana ingin memberi kepuasan kepada pemain m-o...kepada sape yang PM tidak layan jika ingin donasi itu,pm ingin mintak maaf banyak2 sebab mungkin mase tu PM dalam kelas..Event Akan Dikeluarkan Tiap2 Bulan Dan Mengikut Keadaan Cuti2..
Harap Makhlum..

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
Sponsored content




PostSubject: Re: kepada [PM]..   

Back to top Go down
 
kepada [PM]..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Makhluk Online :: Masalah Dalam Forum-
Jump to: