.:: Malaysia EO Privert Server ::.
 
Makhluk-OnlineHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Notice: Sila Download Patch IP.exe...Server Buka Dengan Ip Baru..
Server Online!!!...Event Terbaru!!...Map Hadesland Telah Dibuka...Dapatkan Telur Makhluk Yang Terkini...Jangan Lepaskan Peluang Ini...Sertailah Sekarang!!

Share | 
 

 Kenapa ramai sgt ni pm dan gm

Go down 
AuthorMessage
hakim939
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Posts : 1
Get Thanx : 0
Join date : 10/02/2010

PostSubject: Kenapa ramai sgt ni pm dan gm   Wed Feb 10, 2010 8:25 am

mana adil gini...
kalau pm tu leh wak command-->>nk dpt ep free pon leh ...waaaaaaaaa...

buat lah GH jer kt diorang tuh!!
Back to top Go down
View user profile
Joseph
Ahli Tetap
Ahli Tetap
avatar

Posts : 22
Get Thanx : 1
Join date : 03/01/2010

PostSubject: Re: Kenapa ramai sgt ni pm dan gm   Wed Feb 10, 2010 11:21 am

hakim939 wrote:
mana adil gini...
kalau pm tu leh wak command-->>nk dpt ep free pon leh ...waaaaaaaaa...

buat lah GH jer kt diorang tuh!!



salam...

GH hanya menolong player yg baru masuk ke server mahlukonline
dan jugk menolong player yg tak tahu main game sejenis ini
harap korg tahu ok klo nk main command buat server sendiri senang je dpt ep byk afro


afro
Back to top Go down
View user profile
MatriX
Game Maker[GM]
Game Maker[GM]
avatar

Posts : 271
Get Thanx : 30
Join date : 10/08/2009

PostSubject: Re: Kenapa ramai sgt ni pm dan gm   Wed Feb 10, 2010 3:41 pm

Salam Dan hai..

Betul kata JosepH tu...klu sape2 nak jadi GH post kat ruang yang betul...dan post yng berkaitan dan betul sahaja...

_________________
Jika Terdapat Masalah Didalam Game Atau Forum..Sila Postkan Masalah Tersebut...TQ
Atau Emailkan : makhlukonline@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://makhlukonline.forumotions.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa ramai sgt ni pm dan gm   

Back to top Go down
 
Kenapa ramai sgt ni pm dan gm
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Makhluk Online :: Senarai [GM],[PM] dan [GH]-
Jump to: